0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Letselschade whiplash in Spijkenisse

Verkeersongevallen kunnen naast blikschade ook ernstig lichamelijk letsel veroorzaken. Veelvoorkomend letsel bij een aanrijding van achteren is hoofd- en nekletsel. Het hoofd wordt met een grote snelheid van voor naar achter geslingerd. Hierbij rekken spieren in de nek en de rug uit en kan ander weefsel beschadigd raken. Nekpijn na aanrijding ligt voor de hand. Er zijn echter ook minder voor de hand liggende klachten die na een kop-staartbotsing kunnen ontstaan. Zo kunnen psychische klachten, zoals slapeloosheid, concentratieproblemen en vergeetachtigheid na een tijdje optreden.

Diagnose whiplash

Er zijn helaas nog veel onduidelijkheden over de klachten die een whiplash kenmerken. De klachten kunnen in verband worden gebracht met het ongeval, echter wat er precies is beschadigd kan nog niet aangetoond worden. De diagnose kan dus eigenlijk alleen op basis van het ongeluk en de klachten gesteld worden. Treden klachten pas laat op? Dan is het verband met het ongeluk nog moeilijk te maken wat het slachtoffer is een benarde positie brengt. Heeft u door de schuld van een ander last van een whiplash? Om een rechtvaardige schadevergoeding te ontvangen is het raadzaam een letselschade advocaat u te laten bijstaan.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

In Spijkenisse of omgeving kunt u voor juridische ondersteuning bij een whiplash terecht bij ons. Wij hebben al zeer veel slachtoffers met letselschade bijgestaan. Een whiplash is een complexe aandoening en wij weten als geen ander in wat voor positie u zich bevindt. In een oriënterend gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal. Samen met u bepalen wij een strategie om een passende schadevergoeding op te eisen.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging