0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Verkeersongeval gehad in Spijkenisse?

Een verkeersongeval kan nare gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld een whiplash. Een whiplash kan lange tijd aanhouden en veel impact op uw dagelijkse leven hebben. Heeft u aan een verkeersongeval waar iemand anders schuld aan heeft een whiplash overgehouden? Wij hebben in Spijkenisse en in de omgeving van Spijkenisse veel ervaring met het verhalen van letsel. U kunt door een aanrijding tijdelijk arbeidsongeschikt raken. Het is daarom belangrijk dat u de misgelopen inkomsten vergoed krijgt. Voor letsel na een verkeersongeval in Spijkenisse kunt u, mits er aansprakelijkheid bestaat, een schadevergoeding krijgen.

Wat te doen na een verkeersongeval?

Als u in Spijkenisse of in de omgeving van Spijkenisse slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, is het zeer belangrijk om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen. Een letselschade advocaat neemt de zorgen over de schadeclaim voor u uit handen, zodat u bezig kunt gaan met het herstel. Woont u in Spijkenisse of in de omgeving van Spijkenisse en bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval door toedoen van een ander? Wij kunnen u helpen. Onze letselschade advocaat in Spijkenisse is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent letselschadezaken. Heeft u blijvend letsel na ongeval? Neem dan contact met ons op. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging