0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Schadevergoeding aanvragen in Spijkenisse

Als u letselschade in Spijkenisse heeft opgelopen dan wilt u natuurlijk een letselschadevergoeding. Alle extra kosten die u heeft gehad aan uw letsel en misschien in de toekomst nog krijgt, wilt u vergoed krijgen. Wij kunnen u helpen om een schadeclaim in te dienen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Naast materiële schade kan het ook zijn dat u door een ongeval, een medische fout of een geweldsdelict veel pijn en verdriet heeft gehad. Dit is het immateriële letsel en kan ook worden vergoed middels smartengeld. Woont u in Spijkenisse of in de omgeving van Spijkenisse en wilt u weten hoe het zit met de mogelijkheden rondom uw letselschadeclaim? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Procedure schadeclaim indienen

Voordat we kunnen gaan beginnen met het vaststellen van de hoogte van de vergoeding, is het belangrijk om de aansprakelijkheid vast te stellen. Als dit is gebeurt, dienen wij een schadeclaim in. Vervolgens gaan wij om de tafel zitten met de verzekeraar van de aansprakelijk partij om tot een gepaste letselschadevergoeding te komen. Meestal lukt dit ons in goed overleg door onze jarenlange ervaring in Spijkenisse en in de omgeving van Spijkenisse. Soms is het echter toch nodig om te procederen. Ook dat doen wij natuurlijk voor u, zodat u de letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wilt u een schadeclaim indienen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging