0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Letselschade door medische fout in Spijkenisse

Als een behandeld arts een medische fout heeft begaan, kan de arts of het ziekenhuis hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Wanneer er sprake is van een complicatie kan er geen aanspraak worden gemaakt op schadevergoeding. Bent u slachtoffer van een medische fout? Dan heeft u misschien wel recht op schadevergoeding. Omdat medische letselzaken erg ingewikkeld zijn, is het verstandig om een medisch advocaat in te schakelen die u kan bijstaan. Onze letselschade advocaat medische fouten staat graag voor u klaar in de regio Spijkenisse.

Juridisch advies bij een medische misser

Bij het claimen van letselschade door een medische fout moet een medisch adviseur worden ingeschakeld. De adviseur zal onderzoeken of er sprake is van een complicatie of een fout. Houd er wel rekening mee dat u als slachtoffer, tijdens de onderzoeksfase, alle gemaakte kosten wel eerst zelf dient te betalen. Wanneer de aansprakelijkheid en medische fout is toegekend, kunnen alle gemaakte kosten direct verhaald worden. Bewaar daarom alle bewijzen met betrekking tot uw letselschade én maak een kopie van uw medisch dossier. Elke patiënt heeft namelijk het recht op inzage van zijn of haar medisch dossier.

Heeft u juridische hulp nodig bij het claimen van uw letselschade in de regio Spijkenisse? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 - 55 00 21.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging