0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Letselschadespecialist in Spijkenisse

Het kan iedereen overkomen, maar een ongeval kan uw leven drastisch veranderen. Of het nu gaat om een ongeval in het verkeer, op het werk of een medische fout door een arts. Als slachtoffer krijgt u opeens te maken met artsen, de personen die het ongeval hebben veroorzaakt, arbeidsdeskundigen, verzekeringsmaatschappijen en schaderegelaars. Een letselschadezaak brengt veel met zich mee en is vaak erg ingewikkeld. Een letselschadespecialist kan u hier goed bij helpen en komt voor u op. Alles moet boven tafel komen. Wie is er aansprakelijk? Welke verschillende schadeposten zijn er? Hoe groot is de schade en kunnen al deze verschillende schadeposten worden verhaald op de veroorzaker?

Hulp van een letselschadebureau

Wij hebben een team van ervaren letselschadespecialisten. Zij werken samen met medische experts die hen kunnen adviseren. Een letselschade expert begeleidt het slachtoffer bij het gehele proces van afwikkeling van de schade. Soms ook met een gerechtelijke procedure. Heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in letselschade in Spijkenisse? Voor meer informatie of om meteen een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis in Spijkenisse te maken, raden wij u aan contact op te nemen met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging