0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Spijkenisse

Na een bedrijfsongeval waarbij een werknemer letselschade heeft opgelopen zal de aansprakelijkheid bedrijfsongeval vastgesteld moeten worden. Wie is aansprakelijk voor de schade die is geleden? De (verzekeraar van de) partij die aansprakelijk worden gesteld zal een schadevergoeding moeten uitbetalen. De aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is echter niet altijd eenduidig. Zonder kennis van het letselschaderecht zult u als werknemer misschien denken dat u zelf aansprakelijk bent. Misschien had u zelf beter moeten opletten of had u als manager de veiligheid moeten waarborgen. Vaak wordt echter de werkgever aansprakelijk gesteld.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Een werkgever heeft een zorgplicht, wat inhoudt dat hij of zij moet zorgen voor een goed arbo- en veiligheidsbeleid. De werkgever moet er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan tijdens werktijd. Wanneer een werkgever niets doet aan een dergelijk beleid kunnen er boetes worden opgelegd. Er hoeft dan nog niet eens een bedrijfsongeval te hebben plaatsgevonden. Is er wel sprake van een bedrijfsongeval, dan moet de werkgever bewijzen dat hij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Vaak is dit het geval en wordt de werkgever aansprakelijk gesteld. Een bedrijf aansprakelijk stellen voor schade is een hele stap. Misschien staat uw baan op het spel. Twijfel niet om in actie te komen. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? In Spijkenisse en omgeving helpen wij u hierbij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op 0181 - 55 00 21 of via het contactformulier op de website.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging