0181 - 55 00 21

Letselschade advocaat nodig in Spijkenisse?

Bedrijfsongeval gehad in Spijkenisse?

Een bedrijfsongeval kan zomaar gebeuren. Niet alleen bij de zware en gevaarlijke beroepen komen ongelukken voor. Bij elk bedrijf waar mensen werken, kan er een keer iets mis gaan. Woont u in Spijkenisse of in de nabije omgeving van Spijkenisse en heeft u letsel door een bedrijfsongeval? Vaak kan de schade verhaald worden op de werkgever. Werkgevers zijn hier goed voor verzekerd. Een bedrijfsongeval kan er voor zorgen dat u tijdelijk arbeidsongeschikt raakt, dat u niet zelfstandig kunt reizen en dus extra kosten heeft aan vervoer of misschien aan een huishoudelijke hulp. Al deze kostenposten kunnen verhaald worden op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wij zorgen er samen met u voor dat uw leven weer de oude wordt.

Een bedrijfsongeval, en nu?

Na een ongeluk op het werk is het zaak om zo snel mogelijk uw werkgever in te lichten. Ook kunt u het beste zo snel mogelijk een advocaat in de arm nemen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van letselschade in Spijkenisse en in de directe omgeving van Spijkenisse. We helpen u om de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft na een arbeidsongeval. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval en wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of heeft u na een bedrijfsongeval direct een advocaat nodig in Spijkenisse of in de omgeving van Spijkenisse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Uw letselschade advocaten

Wanneer u een advocaat zoekt, heeft dat meestal te maken met een minder prettige kwestie. Het betreft meestal zaken waarvoor u in ieder geval een oplossing zoekt, zaken waarbij u zo veel mogelijk uw recht wilt halen. Het is dan belangrijk dat u deskundig advies krijgt.

We staan u graag met raad en daad terzijde. Als het nodig is, vechten wij voor u, maar natuurlijk is ook bemiddeling (mediation) mogelijk. We zijn immers oplossingsgericht. Uw situatie, uw wensen en uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij helpen u uit uw problemen. Daar staan we voor, omdat we scherp zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Lid van verscheidene verenigingen
  • Betrokken werkwijze

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Heenvliet, Zuidland, Oostvoorne, Rozenburg en omstreken.

Hoofdvestiging